AED online bestellen

PayPal is een snelle en eenvoudige manier om online betalingen te accepteren. Het enige wat u nodig heeft is een e-mailadres. U hoeft geen bankrekening te openen of zelfs maar een bankrekening te hebben om deze methode te gebruiken. Iedereen met een e-mailadres kan een rekening openen en creditcards accepteren. De rekening neemt zeer weinig ruimte in op uw computer, dus het is een goede optie als u slechts een beperkte hoeveelheid computerruimte heeft. U kunt ook een PayPal-rekening voor uw bedrijf openen. In tegenstelling tot de meeste online handelaren, kunt u PayPal gebruiken om donaties van het publiek te accepteren. U kunt PayPal ook gebruiken als betaalmethode voor eBay-veilingen en huisvesting / te koop / veiling aanbiedingen.

Maak een Apple of Android Pay-account aan voor online aankopen

Als u een Apple-smartphone hebt, kunt u de Apple Pay-functie gebruiken. Dit is een dienst waarmee u uw iPhone kunt gebruiken om betalingen te doen in winkels en op online sites. U kunt ook een soortgelijke account voor Android-smartphones instellen. Beide betaalsystemen zijn zeer veilig en betrouwbaar. U kunt ze gebruiken om betalingen te verrichten op miljoenen locaties in de Verenigde Staten. Je kunt Apple Pay ook gebruiken om artikelen te bestellen bij online retailers. U kunt betalen voor in-app aankopen, abonnementskosten, en nog veel meer. U kunt de Apple Pay-functie zelfs gebruiken om geld te sturen naar familie en vrienden.

Een CareCredit-account gebruiken voor online aankopen

CareCredit is een creditcard voor zorgverleners. Met deze kaart kunt u de aftrekposten en eigen bijdragen van patiënten in rekening brengen. Bovendien beschikt u over een kredietlijn waarmee u zorg- en levensverzekeringspremies kunt betalen. U kunt CareCredit gebruiken voor online aankopen zonder jaarlijkse kosten. Het heeft ook een lage rente van 11,88%. Deze rekening is niet zoals uw creditcard, dus u loopt geen risico op frauduleuze kosten.

Samenvatting

Als u toegang heeft tot een computer en een internetverbinding, kunt u een online winkelwebsite gebruiken om een AED te bestellen. U kunt de winkelwebsite ook gebruiken om verkopers te vinden die AED's ter plaatse leveren. Als u geen toegang hebt tot een computer, kunt u online een AED bestellen. U kunt ook een plaatselijke leverancier vinden die AED's levert. Als u geen toegang tot een computer hebt, kunt u verzoeken om een AED bij u thuis te laten bezorgen. Er zijn ook enkele medische centra die AED's aan patiënten leveren.